Lederskolen - Lederskolen K26 - kveld - Haugesund - 2025

AOF Vestlandet - Agder tilbyr deg gratis veiledning dersom du lurer på din vei frem til fagbrevet.
Ta kontakt med oss - så gjør vi en avtale.

Påmelding

Fornavn er påkrevd
Etternavn er påkrevd
E-post er påkrevd
Mobil er påkrevd
Fødselsdato er påkrevd


Åpne kursbestemmelser

Informasjon

10.10.2025

Haugesund

13.10.2025
17:00-18:00

27500,00

Ja

Tone Robberstad
Rådgiver
Send e-post
+4791755798

Lederskolen

Ledelse er et fag på lik linje med andre fag. For å bli en dyktig leder trengs både kunnskap og erfaring. Vi må skaffe oss teoretisk kunnskap, trene på og ta den i bruk og reflektere over de resultatene vi oppnår. Når vi gjør dette sammen med andre, får vi også tilbakemeldinger på egne synspunkter og personlig væremåte. Vi lærer og utvikler oss. Det er dette Lederskolen handler om. Mange utdanninger gir mye kunnskap om ledelse. Lederskolen lærer deg å lede. Dette er en praktisk utdanning for deg som vil bli en bedre leder. Etter ett års studieinnsats på Lederskolen vil du sitte igjen med en grunnleggende kompetanse innen ledelse og et bevisst forhold til egen lederadferd.

Læringsmål

Utvikle ledere som skaper gode resultater ved å

-bidra til et helsefremmende og meningsfylt arbeidsmiljø skape trygghet for den enkelte medarbeider og seg selv som leder -bidra til et inkluderende arbeidsliv -forstå sammenhengen mellom egne handlinger, produktiviteten i teamet og bedriftens økonomiske resultater

Faglig innhold på Lederskolen

-Grunnleggende lederforståelse -Ledelse i et HMS perspektiv -Ledelse og økonomi -Relasjonell lederatferd

Gjennomføring

Opplæringen gis ved tradisjonell klasseromsundervisning. I tillegg benytter vi læringsplattformen Acampus hvor lærerne legger ut relevant informasjon fra faget, tips og råd, samt en del oppgaver som løses underveis. Dette betyr at dersom du av ulike årsaker ikke alltid har anledning til å delta i undervisningen, kan du likevel ha god oversikt over hva som foregår i klasserommet og kan kommunisere med lærer. Kurset er på totalt 80 timer, og gjennomføres som kveldsundervisning.

Finansiering

Lånekassen og/eller fagforeningen din om du er fagorganisert

Du kan søke støtte fra Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig. Søknaden gjennomfører du selv på Lånekassen ved bruk av MinID eller BankID. På nettsiden finner du god veiledning og svar på de mest stilte spørsmålene. Her kan du se hvor mye du kan få i lån og stipend. Enkelte LO medlemmer kan ha rettigheter til utdanningsstipend på kr. 13.500,-. Ta kontakt for mer informasjon om dette.